Раковски

Великденски благотворителен базар в град Раковски

Великденски благотворителен базар в град Раковски

Великденските празници наближават, а с тях е време да обявим и традиционния ни Великденски благотворителен базар, организиран от „Каритас Раковски“. Като всяка година и тази ще се съберем, за да се заредим с емоции за най-светлия християнски празник заедно, като вършим добро.
Заповядайте на 26.03.2023 г. в двора на църковния храм „Св. Михаил Архангел“ – Раковски, кв. Секирово, от 10:50 часа, където всеки от Вас може да си избере ръчно изработен артикул за дома или като подарък за специален човек.
Събраната сума от базара ще се пренасочи в подкрепа на акция „Щедрата кошница“, която ще се проведе на 4 април. Нейната цел е да съберем, сортираме и раздадем възможно най-много хранителни пакети на хора в неравностойно положение. Те ще бъдат разнесени от нашите доброволци, за да могат нуждаещите се да посрещнат Възкресение Христово с усмивка и без лишения.
Може да се включите в благотворителния базар, като:

  • Го посетите и си закупите нещо от талантливите творци
  • Сами изработите някой крафт продукт, който бихте искали да включите за продажба
  • Приготвите домашна храна, опакована в опаковка за еднократна употреба, която може да донесете непосредствено преди началото на базара, за да бъде добавена в него
  • Споделите събитието с Вашите близки и познати

Очакваме Ви!

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *