Раковски

Откриха площадка по безопасност на движението в ДГ „Детелина“ град Раковски

Откриха площадка по безопасност на движението в ДГ „Детелина“ град Раковски

В детска градина „Детелина“ – град Раковски вече има площадка по безопасност на движението. Тя бе открита официално от директора на детската градина Йорданка Лукова. На откриването присъстваха заместник-кметовете Йовко Романов и Татяна Бакова и председателят на общинския съвет Мария Гиева.

На площадката малчуганите ще могат да разиграват различни ситуации и ще изучават правилата за движение. Откриването на площадката съвпада и с националния ден на безопасността на движението по пътищата, който се отбелязва на 29 юни.

Заместник-кметът Йовко Романов, който е и председател на комисията по безопасност на движението поздрави децата, учителите и директора за така необходимата нова придобивка. Той разясни на децата основните правила за движение и ги призова да бъдат много внимателни на пътя.

Децата, заедно със своите преподаватели, бяха подготвили щафетни игри, рецитираха стихотворения и пяха песнички за тържественото откриване на площадката, облечени като полицаи, пожарникари и лекари те демонстрираха своите знания по безопасно движение.

👇 Инсталирайте на сайта Промени Раковски! 👇
Мобилно приложение на Промени Раковски

Последвайте профилите ни в Телеграм, Вайбър и Ютуб, както и ФБ страницата ни!

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *