Белозем

Играчи на ЦСКА посетиха децата от ОУ „Гео Милев“ с. Белозем

Играчи на ЦСКА посетиха децата от ОУ "Гео Милев" с. Белозем

ЦСКА са получили покана преди месец, когато с тях се свързва г-жа Мария Ефтимова с молба. Учителката по физическо възпитание подготвя мотивиращо видео, в което известни български спортисти разказват колко важен е спортът за здравето и развитието ни като личности. Помоли и ЦСКА да се включи в инициативата с един от своите футболисти. Адмирирайки идеята, инициативността и съвременния подход на младата госпожа и е предложено да се разгърне идеята и на живо, от първо лице, да се разкаже какво ни дава спортуването и в частност футболът.

Впечатленията на ЦСКА :

„Речено-сторено! Вълнението и ентусиазма от плана усетихме още по телефона, а кулминацията дойде в края на март, когато с изпълнителния директор Стоян Орманджиев, един от капитаните на ЦСКА – Иван Турицов, и един от най-отдадените ни футболисти – Димитър Евтимов, потеглихме към с. Белозем. А това, с което се сблъскахме там ще помним дълго. Модерното училище с прекрасна база и разнообразни детайли с възпитателна цел беше първата изненада. Бяхме посрещнати от будни, любознателни деца, жадни да се учат и развиват. В отбора по футбол, ръководен от г-жа Ефтимова, видяхме желание и спортен хъс като при професионалисти. Поговорихме с възпитатели, за които работата като учител изглежда приемаха за кауза. И това си личеше в техните ученици – възпитани, вежливи, щастливи.

Щастливи бяхме и ние – от показаното уважение, от радостта в очите на децата, които си говориха с нас, с които се снимахме, поиграхме футбол, получихме и раздадохме подаръци и създадохме нови приятелства, а по всяка вероятност и нови фенове. Ще очакваме децата от ОУ „Гео Милев“ и на нашите мачове, където ще ги посрещнем подобаващо – с обичта и страстта, с които те ни посрещнаха.

Бихме искали да изкажем специални благодарности към директора на ОУ „Гео Милев“ – г-жа Диана Генова, за гостоприемството и позитивната среда за работа и образование, която е създала, на г-жа Ефтимова за организацията и отдадеността, с която работи и на всички малчугани за ентусиазма и енергията, с които ни заразиха!“

Цялата история на посещението е част от кампанията „Тук ще бъдат и нашите деца„, ще намерите тук  във видеото 👇🏻

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *