БелоземБългария

Дарителска кампания за събиране на средства за ФK „Вихър“ – Белозем

Дарителска кампания за събиране на средства за ФK "Вихър" - Белозем

На 3-ти март отбелязваме националния празник на Република България. Ден, в които трябва да се гордеем, че сме българи. Ден, в които ще можем да се обединим и да покажем за пореден път, че сме задружни и единни в името на една кауза, а именно :

ФK „Вихър“ – Белозем, съвместно с родителите на децата от школата на клуба организираме дарителска кампания за събиране на средства, необходими за ремонт на съблекалнята на децата. Съблекалнята се нуждае от спешен ремонт на покривната конструкция, баните и тоалетните.

За целта ще бъде сложена кутия за дарения на входа на стадиона на всеки домакински мач на мъжкият отбор. Също така започва записването за членски карти за 2023 година, което ще продължи до края на месец АПРИЛ, след това ще бъдат изготвени и раздадени самите карти. Цената на картата ще бъде 20 лева и трябва да бъде заплатена при получаване на членската карта. Със събраните приходи от членски карти и дарителската кутия ще бъде ремонтирана съблекалнята на децата. Ремонта е планиран за след приключване на тренировъчния процес и официалните мачове.

Имаме уверението на Община – Раковски, че тази година ще бъде изградено осветление на тренировъчния терен и така да може да се тренира при нормални условия и в по-късните часове. В момента в школата на клуба тренират околко 50 деца от различна възраст. Нека всеки, който желае да се включи в дарителската кампания за събиране на средства го направи, защото децата заслужават да тренират на едни нормални условия.

И нека си пожелаем в най-близко бъдеще от тук да излезе следващия Тодор Неделев, идол и пример за много деца, футболист, който е помагал и продължава да помага на клуба от който тръгна за големия футбол. Да пожелаем успех на Тодор Неделев в новия му отбор Лудогорец и да продължава с игрите си да радва цяла България с националната фланелка.

Записването за членските карти може да направите при :
Стефан Стойков (БАЧЕВ)
Иван Кавалов –  магазина на центъра
Костадин Александров – в аптека „Калина“
Гинка Кисьова
Донка Георгиева
Кирил Петров –  председател на УС
Гено Стоев – треньор на деца U15
Павел Коков – треньор на деца U11

Предварително благодарим на всички, които ще се включат в тази благотворителна дарителска кампания за набирането на средства за създаване на едни по-добри условия за спорт на нашите деца, защото спортуването е изключително важно за всеки, но най-вече за малките и подрастващите. Спортът развива освен физически и психически способности, оказва силно влияние върху здравето и имунната система, спортът учи на дисциплина, колективност, решителност, упоритост и още много други качества!

Дарителска кампания за събиране на средства за ФK "Вихър" - Белозем
Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *