Раковски

Ученици от ОУ „Христо Смирненски“ град Раковски се класираха на финално състезание

Ученици от ОУ "Христо Смирненски" град Раковски се класираха на финално състезание

Поздравления за учениците от ОУ „Христо Смирненски“ град Раковски, които се класираха на Националното финално състезание на Сдружение на българските начални учители за ученици І – ІV клас.
Право на участие в Националното финално състезание имат ученици, получили максимален брой точки в поне две от провежданите състезания.

Сдружението на българските начални учители /СБНУ/ разработва и реализира проекти за учебни и училищни състезания и конкурси, с което подпомага развитието на формите на извънкласна и извънучилищна работа с учениците. С тази си дейност подпомага още създаването на среда за развитие на творческите способности на децата и способността им да работят с тест като утвърждаваща се форма за проверка на знанията и уменията. Състезанията имат образователен и възпитателен ефект, защото изявяват участниците пред по-широка аудитория и им показват, че знанията са самочувствие и радост от постигнатото.

СБНУ има многостранна дейност в сферата на образованието. Представителите на СБНУ са автори на почти 30 учебни помагала за малките ученици, като ги изграждат върху проверени практики от дейността си на учители. Сдружението провежда обучения, конференции и семинари за повишаване квалификацията на педагогическите кадри и за подпомагане на кариерното им развитие.

КЛАСИРАНИ УЧЕНИЦИ :

  • Виана Гешева – 2 „а“ клас
  • Ивон Инджова – 2 „а“ клас
  • Мартин Ячев – 2 „а“ клас
  • Яна Зечева – 3 „а“ клас
  • Алекс Романов – 4 „а“ клас
Ученици от ОУ "Христо Смирненски" град Раковски се класираха на финално състезание
👇 Инсталирайте на сайта Промени Раковски! 👇

Последвайте профилите ни в Телеграм, Вайбър и Ютуб, както и ФБ страницата ни!

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *