РаковскиБългарияПловдив

Спешна кампания! Зов за помощ от майката на Петър Кабамитов, пострадал в катастрофа

Спешна кампания! Зов за помощ от майката на Петър Кабамитов, пострадал в катастрофа

Цитираме дословно зовът за помощ на изстрадалата майка:

„Здравейте приятели и добри хора! Заставам пред вас с болка в сърцето, болката на една майка!
Казвам се Анелия Кабамитова, и нашата история започва на 24.03.2023 г., когато синът ми Петър Кабамитов претърпява тежка челна катастрофа. По – късно същата вечер беше опериран – дългочасова операция на черен дроб, бяха изрязани 70см тънки черва. Последва, престой в интензивно отделение. Това, което можехме да правим през това време, ние неговото семейство, е да чакаме и да се молим. Да се Молим, Петър да е същото момче, което беше. След седмица престой в интензивно отделение, Той беше преместен в стая, където много бавно се възстановяваше и започнаха мъките за нас, и най-вече за него. Петър навърши 17 години в болничната стая, с не добри новини за неговото състояние. Тогава разбрахме, че има много лошо счупване на таза и ръката, които трябва да се оперират незабавно. Ние като родители се притеснихме много, но Вярата че нашето дете ще се възстанови не ни напуска и до днес.
След разговор с лекуващия доктор, бяхме осведомени за необходимата сума за операцията на НЕПЪЛНОЛЕТНО ДЕТЕ – 4152 лв , която трябва да се внесе по сметката на държавна болница. Моментално беше внесена, за да може да бъде насрочена операцията на нашето дете. На 04.04.2023г. Петър претърпя 14 часова операция за поставяне на импланти на таза и ръката.
Последва отново чакане възстановяването да започне, но УВИ – НЕ! Операциите се оказаха неуспешни! Детето ни получи усложнения.
Решихме да потърсим лечение в чужбина. Днес Петър вече се лекува в Турция, в клиника Аджибадем . Претърпя поредната операция на ръката, след получена инфекция поради лекарска грешка в България, на стойност 96012,00 турски лири. Беше отстранен импланта и отстранена инфекцията, която бе получил след първата операция в България, но се налага втора такава,поради нарушена цялост на коста и загниване на коста, за присаждане на тъкани от лявата ръка на дясната ръка.
За това се обръщам към Вас, добри хора, с надежда за Помощ, Моля Помогнете! Бъдете съпричастни. Сумата, която трябва да съберем до 22.07.2023г. е 7500 Euro. Тази сума вече е Непосилна е за нас.“

Сметките, на които може да помогнете са:

Банкова сметка в Прокредит банк IBAN : BG63PRCB92301050853901

Титуляр на сметката Анелия Кабамитова – майка на Петър

Сметка в Revolut LT253250091854875858 Титуляр Aneliya Kabamitova BIC REVOLT21

На по-късен етап ще ви уведомим къде ще бъдат поставени дарителски кутии

👇 Инсталирайте на сайта Промени Раковски! 👇
Мобилно приложение на Промени Раковски

Последвайте профилите ни в Телеграм, Вайбър и Ютуб, както и ФБ страницата ни!

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *