РаковскиБългарияПловдив

„С пълни раници“ ще бъдат децата от Пловдив, Раковски и Калояново

"С пълни раници" ще бъдат децата от Пловдив, Раковски и Калояново

За трета поредна година се провежда Националната кампания „С пълни раници“, организирана от благотворителна католическа организация „Каритас Витания“. Целта на инициативата е да подкрепи ученици от I. до IX. клас в неравностойно положение от гр. Пловдив и общините Раковски и Калояново.

Кампанията е дарителска, а материалите, които се набавят, са: химикали, тетрадки с широки редове (малък и голям формат), нотни тетрадки, пергели и транспортири, триъгълници и линийки, акварелни и темперни бои, блокчета и четки за рисуване, гланцови блокчета, комплекти флумастери и цветни моливи, раници за I. – IV. клас и раници за V. – IX. клас, черни моливи за чертане и писане, острилки, гумички, ножици, пластилин и дъски с ножче, сухо лепило, тиксо, маслени пастели, етикети за учебници и тетрадки, подвързии за учебници и тетрадки. Всеки, който иска да се включи в кампанията и да направи дарение, може да го направи чрез платформата за доброволчество „TimeHeroes“, която е официален партньор на мисията.

Кампанията вече е в разгара си и ще продължи до 18 август, като всички събрани учебни и канцеларски материали ще се дарят на крайно бедни деца за първия учебен ден.

👇 Инсталирайте на сайта Промени Раковски! 👇
Мобилно приложение на Промени Раковски

Последвайте профилите ни в Телеграм, Вайбър и Ютуб, както и ФБ страницата ни!

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *