Раковски

„Работилница на Каритас“ – ръчна изработка на занаятчийски продукти за всеки вкус

„Работилница на Каритас“ - ръчна изработка на занаятчийски продукти за всеки вкус

В модерните времена, в които занаятчийските и ръчни изделия са все по-търсени и ценени, социалното предприятие „Работилницата на Каритас“ (към „Каритас Витания„) се превърна в място, на което всеки може да намери това, което търси. В дом на едни истински творци, напълно способни да предлагат продуктите си в конкурентна търговска среда.

„Работилница на Каритас“ е насочено към ръчната изработка на занаятчийски продукти, най-вече на свещи, сапуни и сапунени букети от хора с увреждания и лица от различни уязвими групи. То се намира в гр. Раковски и събира на едно място артистичност, креативност, разбирателство, приятелство и любов. Хората, работещи в него, те са повече от колеги, те са семейство, което се подкрепя и допълва, водени от мотото „Творим, за да променим“. Да променят околната среда, възприятието на обществото към тях, да променят собствената си съдба, както и да дадат пример на много други, че възможностите са неограничени, стига да вярваш в качествата си.
С наближаването на жизнерадостни празници, като абитуриентски балове и предстоящи сватби, може да разгледате фирмената страница – www.rabotilnica.caritas.bg, в която сигурно, ще се изгубите във фантазия и пъстри цветове.

Занаятчийските изделия се изработват както за всекидневна употреба, така и за празници и специални поводи. Както в единични бройки, така и за фирмени колективи. 

Но това, което най-много ги отличава, е тяхната индивидуалност, което кара всеки купувач да се чувства специален и неповторим. Може да откриете своето малко бижу сред творенията, които произвеждат.

👇 Инсталирайте на сайта Промени Раковски! 👇

Последвайте също Вайбър и Ютуб канала, както и ФБ страница ни!

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *