Раковски

Първи театрален фестивал „Магията на живата сцена“ в град Раковски

Местни избори 2023
Първи театрален фестивал "Магията на живата сцена" в град Раковски

Скъпи приятели на театралното изкуство, имаме удоволствието да Ви съобщим, че за първа година в своята история гр. Раковски ще има възможността да се наслади на своя първи театрален фестивал „Mагията на живата сцена“, гр. Раковски, на 21-22 октомври 2023 г. в НЧ „Св. Св. Кирил и Методий – гр. Раковски – 1908“.

Как една съкровена мечта на приятелите от любителската театрална трупа на читалището в гр. Раковски ще се превърне в реалност ? С огромно желание, всеотдайност и много работа, разбира се !

Идеята е на Театрална група към НЧ „Св. Св. Кирил и Методий – гр. Раковски – 1908“, която с помощта на НЧ „Св. Св. Кирил и Методий – гр. Раковски – 1908“, Община Раковски, Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов и катедра „Стратегическо планиране“ разработва вече одобрения за финансиране проект за любителски театрален фестивал.

Много скоро очаквайте информация за организаторите, авторитетното жури, групите и представленията, които ще вземат участие в конкурсната театрална надпревара.

Бъдете с нас в зрителната зала на НЧ „Св. Св. Кирил и Методий – гр. Раковски – 1908“ на 21 и 22 октомври, за да изживеем заедно магията на живата сцена !

👇 Инсталирайте на сайта Промени Раковски! 👇

Последвайте профилите ни в Телеграм, Вайбър и Ютуб, както и ФБ страницата ни!

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *