БългарияПловдивШишманци

Отзвук от инициатива „Предай пластмаса, вземи книга“

Отзвук от инициатива "Предай пластмаса, вземи книга"

Читалището в село Шишманци благодари на всички деца, които се включват в нашата инициатива „Предай пластмаса, вземи книга“.
Те са истински екологични герои и ни вдъхновяват със своята ангажираност.
Благодарим за помощта и съдействието на г-жа Анелия Гечева, г-жа Дани Червенкова на доброволците оказали съдействие Веси Котрианска и Никола Димитров.
Събитието се проведе с голяма тържественост, като кметът г-н Александър Атанасов изрази своята благодарност и възхищение към децата за техния ангажимент и принос към околната среда. Той подчерта значимостта на тяхната инициатива и вдъхнови всички присъстващи да продължат да се ангажират с подобни проекти.
Кметът връчи книжките на всяко дете лично, изразявайки им своето възхищение и насърчавайки ги да продължат да бъдат активни в опазването на околната среда и развитието на своите умения.
Това събитие беше не само възнаграждение за децата, но и възможност за тях да се почувстват важни и признати за своята усилия. Връчването на книжките от кмета им даде допълнителна мотивация да продължат да събират пластмаса и да се ангажират с бъдещи инициативи.
Благодарим на кмета г-н Александър Атанасов за неговата подкрепа и участие в нашата инициатива. Той насърчи децата да продължават да опазват околната среда.
Нека продължим да се вдъхновяваме от успеха на тази инициатива и да подкрепяме децата в техния постоянен принос за опазването на околната среда и развитието на своите умения. Това събитие беше не само възнаграждение за децата, но и възможност за тях да се почувстват важни и признати за своите усилия.

Социално предприятие за изработка на свещи и сапуни
👇 Инсталирайте на сайта Промени Раковски! 👇

Последвайте профилите ни в Телеграм, Вайбър и Ютуб, както и ФБ страницата ни!

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *