Белозем

Конкурс за рисунка по случай 150-годишнина от рождението на Георги Атанасов

Конкурс за рисунка по случай 150-годишнина от рождението на Георги Атанасов

Кметство – Белозем и НЧ “Просвета 1909 г.“ с. Белозем организират конкурс за рисунка по случай 150-годишнина от рождението на Георги Атанасов.

I. РЕГЛАМЕНТ ЦЕЛ: Да се стимулира развитието на детското творчество и въображение, да се даде възможност за изява на творческата индивидуалност на децата от 6 до 18 години. Да се стимулира емоционално-естетическото отношение на децата към българските традиции и обичаи свързани с Белозем.

II. УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ: В конкурса могат да участват деца и младежи от Белозем. По време на конкурса участниците ще работят в едно направление. Всеки ще има възможност да участва с рисунка, по творба на Георги Атанасов. Техниките са по избор на авторите, без залепени: памук, апликации и др. материали /чиста рисунка/. Формат на рисунките – не по-малка от 30х40, краен срок за предаване 12.01.2024 г. в Кметство – Белозем и НЧ „Просвета 1909 г.”.

III. ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЯ: Всяка творба следва да съдържа имената на участника; пълен адрес – улица, №, етаж, апартамент; години; контактни данни (телефон). Резултатите ще бъдат обявени на 19.01.2024 г. от 18:00 часа, деня на изложбата в НЧ „ПРОСВЕТА 1909 г.” и във Facebook профила на Читалището. Грамоти ще получат всички за участие, а наградените ще получат предметни награди.

IV. НАГРАЖДАВАНЕ ще се обяви на 19.01.2024 г., предметните награди в две категории на участници от 6 г. до 11 г. и от 12 г.-до 18 години вкл. Организаторите си запазват правото да публикуват публично предложенията и да ги използват в подреждането на тематични изложби.

Повече информация може да получите от Елена Узунова на тел.: 0898771097.

👇 Инсталирайте на сайта Промени Раковски! 👇
Мобилно приложение на Промени Раковски

Последвайте профилите ни в Телеграм, Вайбър и Ютуб, както и ФБ страницата ни!

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *