Политически анализиБългария

Изслушах записа. Целият. Всичките пет часа.

Изслушах записа. Целият. Всичките пет часа.
И да ви кажа – възхитен съм. 😍😍😍
Какво се чува?
• Чуват се млади хора, които търсят правилен път в сложна обстановка.
• Чуват се млади хора, които преценяват плюсове и минуси на различни решения.
• Чуват се млади хора, които разбират, че може би жертват собствената си политическа кариера, но искат да направят нещо позитивно за България.
 
Какво не се чува?
• Не се чува да говорят за финансови схеми.
• Не се чува да говорят за раздавалки.
• Не се чува да говорят за компромис с цивилизационния избор на България да сме част от нормалната европейска демокрация.
 
Освен това, използват толкова културен език, че чак не е за вярване. Като нагласено стои. Ако някога публикуват записи от оперативки на нашия офис, ПП ще изглеждат като синеоко бебе с нова дрънкалка пред нас. 😃 😃 😃
 
Изнесеното на онази пресконференция е поднесено манипулативно.
Например, истинският цитат за „маркетинг бранда“ звучи така:
„Ако имахме само ГЕРБ като основен враг, животът щеше да е супер. Имаме ДПС, имаме ИТН, имаме руснаците, всъщност отзад се крие… имаме Радев. Цялата тази структура е един враг. И ако се опитаме да отиграем “максимизирай срещу ГЕРБ независимо от всичко“, шансът да изпуснем цялата топка е огромен. ГЕРБ е само един бранд на голямото зло, което стои отзад. Да, основен маркетинг бранд за нас като враг, но не като реален враг.“
И да, Радостин Василев излъга, че е пуснал да записва след като е тръгнал да си ляга. Записът си започва със самото начало на онлайн срещата. Целенасочено подготвена провокация. Може да се окаже, че е записвал всички срещи, на които е присъствал, но чак при тази да са решили да го активират.
 
Ако не ви се слуша целия запис, колегите от Булевард България са извели основното тук: https://boulevardbulgaria.bg/
 
За финал:
-> Ако ГЕРБ реши да използва ситуацията, за да натрупа малко дивиденти и в типичен стил да изнудва за преимущества, ще направи груба грешка. Защото може да се върнат темите за ПКП, за „Оди пеш, бе!“, за Руския поток, за МОЧА, за хилядите други глупости, които направиха и които ни докараха дотук.
 
-> Ако ППДБ се уплашат и се откажат, то не заслужават да управляват. Имат цялата ни подкрепа, да я използват. Нищо не се е променило, нищо укорително не са направили, просто са се сблъскали челно с тинята на завладяната държава. Да се изправят, да се стегнат и да продължат.
 
-> Ако всички ние се поддадем на тази елементарна сглобка тип Биг Брадър, или по-скоро детската градина втора група, то си заслужаваме съдбата.
 
Има моменти в живота, когато един едничък избор може да промени съдбата ни за десетилетия напред. Може би сега е точно такъв момент. Дано всички сме на висота, защото залогът е бъдещето на децата.
 
Спокоен ден!
 
Снимка: БТВ новините
👇 Инсталирайте на сайта Промени Раковски! 👇
Мобилно приложение на Промени Раковски

Последвайте профилите ни в Телеграм, Вайбър и Ютуб, както и ФБ страницата ни!

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *