БелоземБългарияПловдивРаковски

Белозем събира средства за ремонт на църква с голям концерт

Белозем събира средства за ремонт на църква с голям концерт

В село Белозем се организира голям благотворителен концерт с цел събиране на средства за ремонта на църквата „Св. Франциск“. Събитието ще бъде на 3 септември от 19 часа на стадион „Чавдар“ в селото, като на сцената ще излязат куп любими изпълнители. Сред тях са Росица Пейчева, Симона Загорова, Соня Немска и други.

Impasto пицария и пекарна с. Белозем

„Църквата „Св. Франциск“ ежедневно помага на тези, които нямат възможност с храна, дрехи, учи децата ни какво е добро. Искаме да покажем, че заедно можем повече. Във всеки един от нас живее добродетел, капка по капка може да променим бъдещето ни към добро! Искрени благодарности към всички изпълнителите, които се отзоваха и добрите хора спомогнали за осъществяването му”, казаха организаторите.

Цената на билетите е 15 лева за възрастен и 10 лв. за дете. Събраните средства от тях ще бъдат обявени в края на концерта пред публиката и ще отидат за реконструкцията на църквата.

Билети за концерта с благотворителна цел могат да се купят от католическата църква „Св. Франциск“, от Кметството и в заведението „Борис Касъл“.

Белозем събира средства за ремонт на църква с голям концерт
👇 Инсталирайте на сайта Промени Раковски! 👇

Последвайте профилите ни в Телеграм, Вайбър и Ютуб, както и ФБ страницата ни!

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *